Cita prèvia

Clients Premium

Vols ser Client Premium?

La nostra empresa ha llançat unes targetes de fidelització per als clients més assidus i que mereixen un tracte especial.

Els propietaris d'aquestes targetes, tindran dret a una sèrie d'avantatges addicionals, i que oferim perquè siga més atractiu el servei que habitualment li prestem en qualsevol de les nostres estacions d'ITV de Sant Bartolomé (Orihuela), ITV Torrevieja, ITV Pilar d'Horodada i de la nostra Unitat Mòbil de Ciclomotors, Quads, Cuadriciclos, Vehicles Agrícoles, etc.

Podran amb aquestes targetes, tindre accés a promocions que puguem realitzar al llarg de l'any. En tot cas, ja comptaran amb els següents serveis:

  • Acumulació de Punts per a poder canviar per uns certs productes.
  • Acumulació de Punts per a obtindre ITV Gratis.
  • Acumulació de Punts per a obtindre Rentades Gratis.
  • Altres descomptes, premis i/o promocions qe poden implementar-se per temporades.

 

  

 

Sol·licite la nostra Targeta Premium*, podrà fer-ho en les nostres oficines d'ITV Orihuela, Torrevieja o Pilar de l'Horodada, a través d'un xicotet formulari que haurà d'emplenar. També podrà sol·licitar-la a través del formulari que trobarà a continuació.

Posteriorment rebrà notificació de sol·licitud acceptada i podrà recollir aquesta targeta en la mateixa oficina on haja realitzat la petició, o bé on haja triat recollir-la a través del formulari web.

No oblide en cap cas indicar sempre el número de petició assignat el qual serà validat pel nostre personal per a la correcta emissió de la seua targeta.

(*) Pistes Iteuve té plena llibertat d'atorgar la Targeta Client Premium a aquella persona física o empresa que considere oportú, ateniendose a la seua experiència professional.

 

 

Seleccione l'estació on desitja recollir la targeta.

 

 

CAPTCHA

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Imatge CAPTCHA